try2_edited.jpg

Over
Planty of Leaves

Welkom op Planty of Leaves! Op deze website vind je (over een tijdje) pagina's vol planteninformatie maar nog veel belangrijker: in de winkel koop je planten om van jouw huis een jungle te maken. 

Mijn liefde voor planten zat er niet altijd al in. Toen ik kind was, nam mijn oma mij maandelijks mee op rondleiding door haar tuin. Trots toonde ze haar hortensia's en vlinderstruiken, maar het interesseerde me eigenlijk helemaal niks. 

Mijn oma stopte - gelukkig - nooit met het delen van haar liefde voor planten. Toen ik als student op kamers ging, kreeg ik cactussen van haar. Bij de IKEA kocht ik mijn volgende set cactussen (de bekende drie mini's in een blister) en zo sloop de liefde voor planten langzaam mijn leven binnen. Ik kocht een Monstera Deliciosa, Euphorbia en was over the moon toen die planten gingen groeien.

Nu, een aantal jaar later is mijn huis veranderd in een groene oase en zijn planten niet meer weg te denken uit mijn leven. En als ik het kan, kan jij het ook. Kom langs in de winkel op Verbindelaarsweg 138 in Ede en begin je urban jungle!

Illustratie: Blond & Groen